Garagebedrijf W. van Trigt b.v.

Garagebedrijf W. van Trigt b.v.

Brommobielspecialist Zuidland

Welkom op de site van Garagebedrijf Van Trigt in Zuidland. Wij zijn uw officiële AIXAM dealer in de regio Voorne-Putten, Goeree-Overflakkee, Hoeksche Waard en Rotterdam Zuid en gespecialiseerd in de in- en verkoop van nieuwe en tweedehands brommobielen / 45 km auto's. Onze brommobielen voldoen aan de hoogste kwaliteit standaard om in uw dagelijkse mobiliteit behoefte te voorzien. Voor een deskundig advies bij de aankoop van uw nieuwe of gebruikte AIXAM bent u bij Van Trigt aan het juiste adres. 

Uitgebreid assortiment AIXAM brommobielen

AIXAM dealer Van Trigt biedt u een brede range van producten: de AIXAM Minauto, City, Coupé, Break en D-Truck. Een AIXAM staat voor veilig en comfortabel vervoer. De nieuwe Sensation-lijn maakt de 45 km auto eindelijk volwassen; een krachtige en stillere motor zorgt voor een optimaal rijcomfort en de betrouwbaarheid blijft hoog zoals we van AIXAM gewend bent.
Tip: vraag hier de gratis brochure aan van de nieuwe AIXAM modellen!

Financiering en onderhoud

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van brommobielen. Wij onderhouden AIXAM brommobielen, maar ook alle andere merken. Ook financiering behoort tot de mogelijkheden. Wilt u hier meer over weten? Bel ons op 0181-451922 of kom langs bij onze garage in Zuidland.

AIXAM: uniek in veiligheid en design

AIXAM is marktleider in de productie en verkoop van brommobielen in Europa. Het uitgebreide assortiment 45 km auto’s onderscheidt zich op het gebied van design en veiligheid. AIXAM stelt hoge eisen aan de veiligheid van haar brommobielen en als enige fabrikant is AIXAM geslaagd voor alle veiligheidstesten. En wilt u niet alleen een veilige, maar ook een mooie 45 km auto rijden? Die qua design niet onder doet voor ‘normale’ weggebruikers?
Bekijk de nieuwe modellen van AIXAM en laat u verleiden door het innovatief en moderne design.

Zelf ervaren? Kom snel langs voor een gratis proefrit en laat u verrassen door de looks en het rijcomfort van een AIXAM brommobiel.